Afmetingen van een padelbaan

Volledige plaatsing
Indoor- en outdoorbanen
One-stop-shop

De afmetingen van een standaard padelbaan zijn twintig meter lang en tien meter breed. Deze baan gebruikt u voor dubbelspel. De zijkanten zijn dan drie meter hoog en de achterwand is vier meter hoog. Hierdoor gaat uw padelbal minder vaak uit de kooi. Heeft u een kleiner oppervlak ter beschikking? Kies dan voor de afmetingen van een individuele padelbaan met een breedte van zes meter en een lengte van twintig meter.

Wilt u een padelbaan laten aanleggen?

Bel naar +31(0)650616108

Kies de afmetingen die passen bij de wensen voor uw padelbaan

U vindt bij DuelPadel verschillende soorten padelbanen. Echter, de afmetingen van elk standaard type padelbaan zijn altijd hetzelfde. Net zoals bij squash zijn de wanden een onderdeel van het padelspel. Een padelbaan heeft specifieke afmetingen die het spel definiëren. De baan is 10 meter breed en twintig meter lang, omringd door glazen wanden met een hoogte van 3 meter. Het speelveld is verdeeld in twee gelijke helften. Deze afmetingen bieden spelers voldoende ruimte voor strategische slagen. De baan die u van ons ontvangt, is gegarandeerd hoog genoeg voor een comfortabel spel. Maak uw baan eventueel verder compleet met verlichting. Hierdoor speelt u ook ’s avonds uw favoriete sport. Kies voor kunstgras als ondergrond wanneer u een natuurlijke uitstraling wenst. U kunt er ook voor kiezen om de padelbaan binnen aan te laten leggen.

Vraag advies aan de experts

Wilt u een padelbaan met alle benodigde spullen kopen? Neem dan contact met ons op. Wij stellen graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wilt u meer informatie over de afmetingen van een padelbaan of heeft u andere vragen? Bel dan even naar +31(0)650616108. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sport is verankerd in de nederlandse samenleving. Dit zie je terug in onze brede klantengroep. Sinds 2001 zijn wij actief voor gemeentes, sportverenigingen en particulieren.

Erwin Schorn DuelPadel
—Erwin Schorn
directeur Duel Padel
LinkedIn
Contact

Contact opnemen met DuelPadel


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van auto.

  DuelPadel

  Wat zeggen anderen?

  Wij hebben alle kennis en expertise van Duelpadel volledig kunnen benutten bij de totstandkoming van onze nieuwe padelbanen. Erg bedankt!

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Offerte aanvragen