Gemeentelijke padelbaan in Almelo

Volledige plaatsing
Binnen- en buitenbanen
One-stop-shop

Wilt u een gemeentelijke padelbaan laten aanleggen door een gespecialiseerd bedrijf in gemeente Almelo? DuelPadel zorgt ervoor dat u een perfecte baan krijgt waarop u de fantastische sport padel kunt beoefenen. We zorgen ervoor dat u gelijk aan de slag kunt met sporten. We leveren alle padelmaterialen tegelijk met uw speelveld. Laat de bewoners in de gemeente Almelo meegenieten van uw padelbaan en kies voor gedeeld gebruik.

Wilt u een padelbaan laten aanleggen?

Bel naar +31(0)650616108

Laat iedereen sporten op een gemeentelijke padelbaan

U schakelt ons niet alleen in voor een padelbaan voor particulieren, maar u kunt ook een gemeentelijke padelbaan voor in een publieke ruimte door ons aan laten leggen. Hiermee kunnen alle inwoners van uw gemeente deze dynamische sport uitproberen en van de padelbaan genieten. Bij ons kunt u een complete padelbaan bestellen met alle benodigde spullen. Geef ons uw wensen door en ontvang een baan die bij u past. U kiest bij ons uit verschillende soorten padelbanen. Laat bijvoorbeeld een overdekte baan plaatsen of kies ervoor om binnen een padelbaan aan te laten leggen. Met een gemeentelijke padelbaan voor binnen geniet u het hele jaar door van padel, ongeacht de weersomstandigheden.

Breid uw sportaanbod uit met onze producten

Is een gemeentelijke padelbaan de perfecte toevoeging op het sportaanbod in uw omgeving? Schakel ons dan in voor een snelle levering en de totale aanleg van de baan. Neem contact met ons op om een offerte aan te vragen en de mogelijkheden te bespreken. We zijn telefonisch bereikbaar via +31(0)650616108.

Sport is verankerd in de nederlandse samenleving. Dit zie je terug in onze brede klantengroep. Sinds 2001 zijn wij actief voor gemeentes, sportverenigingen en particulieren.

Erwin Schorn DuelPadel
—Erwin Schorn
directeur Duel Padel
LinkedIn
Contact


Contact opnemen met DuelPadel


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vrachtwagen.  DuelPadel

  Wat zeggen anderen?

  Wij hebben alle kennis en expertise van Duelpadel volledig kunnen benutten bij de totstandkoming van onze nieuwe padelbanen. Erg bedankt!

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Offerte aanvragen