Over ons

Over ons

DuelPadel BV is een jonge sportieve en dynamische organisatie gevestigd in Nederland. Wij hebben reeds ervaring vanaf 2001 met de aanleg in inrichting van sportcomplexen in het algemeen. Wij werken samen in een team van ervaren professionals om op de gewenste locatie u te adviseren bij het maken van de juiste keuze voor een padelcourt.

Graag zijn wij uw partner in het samenstellen van de meest geschikte padelbaan, gezien alle opties en eisen die er zijn voor de bouw van een padelbaan. De padelbaan zijn alleen al onderscheidend indien u kiest voor een buiten– of een binnen-locatie. Samen met u zijn wij de ideale partner om voor u tot een kwalitatief hoogstaand project te komen, aangezien wij betrokken zijn van begin tot eind kunt u rekenen op een perfect resultaat.

Interesse?

Uw specialist in de aanleg van padelbanen

DuelPadel biedt u kennis en ervaring. Wij beschikken over uitvoerige kennis van de oplossingen en producten die voor uw project nodig zijn. Als uw specialist in de aanleg van padelbanen bieden wij u een unieke meerwaarde. U kunt desgewenst uw project volledig aan ons uitbesteden. Planning, communicatie, vergunningen en andere belangrijke zaken die aandacht vereisen, zijn bij ons in kundige handen.

Onze klanten zijn gemeenten, sportverenigingen, ontwikkelaars en particulieren. In vrijwel elke sport is teamwork van groot belang. Dat geldt ook voor onze organisatie. Dankzij onze jarenlange samenwerking met vaste partners en leveranciers, waaronder ERMA Sport voor onze producten, leveren wij u kwaliteit in dienst en product.

Bespreek uw project met ons

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij horen graag over uw project. Op basis van uw wensen kunnen wij u adviseren over de ideale aanpak en hoe wij u kunnen ontzorgen of ondersteunen. Wij beantwoorden graag uw vragen en verzorgen een vrijblijvende offerte.

Meer informatie

Sport is verankerd in de nederlandse samenleving. Dit zie je terug in onze brede klantengroep. Sinds 2001 zijn wij actief voor gemeentes, sportverenigingen en particulieren.


—Erwin Schorn
directeur Duel Padel
LinkedIn
Contact

Wat zeggen anderen?

Wij hebben alle kennis en expertise van Duelpadel volledig kunnen benutten bij de totstandkoming van onze nieuwe padelbanen. Erg bedankt!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen