Padel

Is het squash? Of is het tennis? Nee, het is Padel, één van de snelst groeiende sporten ter wereld met ruim tien miljoen beoefenaars. Logisch, want het kan op elk niveau worden gespeeld, door jong én oud. Met vaak superspannende, lange en snelle rally’s.

Padel groeit ook in Nederland razendsnel. Niet voor niets heeft de KNLTB reeds meerdere competities opgestart in padel en worden er ook steeds meer op prestatief spelen ingezet. De bond wil spelers op vergelijkbaar niveau tegen elkaar laten uitkomen.
Bovendien kan met de toenemende populariteit van de jonge sport de teruglopende ledenaantallen bij tennisclubs gestopt worden. De toegankelijkheid voor alle leeftijden, het feit dat padel wordt gespeeld met vier personen en dus meer inkomsten genereert, plus de eenvoudig te leren speelwijze: het zijn allemaal factoren die garant staan voor een gouden toekomst van padel in Nederland.

Bent u op zoek naar de bouw van nieuwe padelbanen bij uw vereniging en/of sportaccommodatie? Laat u zichzelf dan adviseren onze medewerkers, waarbij ze alle details met u kunnen bespreken van de planning, vergunningen, eventuele subsidies tot en met de garanties die u te wachten staan in het traject. Een bijkomend pluspunt is dat DuelPadel door haar jarenlange ervaring bij de aanleg van sportprojecten samen met u kan kijken naar hergebruik van bestaande materialen, waardoor u tevens een bijdrage levert aan een circulaire economie

Wij leveren en installeren de banen voor zowel binnen- als buitenlocaties en onderscheiden ons door kwaliteit, continue innovatie en klantvriendelijkheid. Bovendien bieden wij levering volgens een vooraf opgestelde planning voor een complete baan inclusief onderbouw (fundatie, eventuele grondverbetering, hergebruik bestaande materialen).

Scroll Scroll
Padelclub Nederland te Druten
Bekijk project
+
HTPC Bergvliet Haastrecht padelcourt
Bekijk project
+

Wat zeggen anderen?

Wij hebben alle kennis en expertise van Duelpadel volledig kunnen benutten bij de totstandkoming van onze nieuwe padelbanen. Erg bedankt!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen