Binnen een padelbaan laten bouwen

Wilt u binnen uw sportvereniging een padelbaan laten bouwen? Dan kunt u een padelbaan voor binnen aanschaffen bij DuelPadel in Almelo. Als specialist hebben we ruime ervaring in het realiseren van hoogwaardige binnen padelbanen. Of u nu overweegt om een padelbaan te laten bouwen voor uw sportclub, recreatiecentrum of commerciële ruimte, wij bieden u de expertise en ondersteuning die u nodig heeft.

Binnen uw sportfaciliteit een nieuwe padelbaan laten bouwen

De padelbanen voor binnengebruik hebben de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen vanwege hun veelzijdigheid en toegankelijkheid. We bieden verschillende soorten padelbanen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Wanneer u een padelbaan voor binnen wilt aanschaffen en laten bouwen, profiteert u van diverse voordelen. Zo kunt u het gehele jaar door genieten van een padelspel ongeacht de weersomstandigheden. Of u nu een padelbaan voor tennisverenigingen overweegt om uw aanbod uit te breiden of gewoon een indoor padelbaan voor uw privégebruik wil aanschaffen, wij hebben de oplossingen voor u.

Een stevige fundatie

Padel wordt gespeeld in een kooi met afmetingen van 20×10 meter. De court is omringd met glas en gaaswerk in een stalen frame, welke gebruikt worden in het spel. Voor de buitenlocatie heeft u  een stevige fundatie nodig om de kooi op te kunnen verankeren, veelal wordt deze middels een ringfundering op de gewenste locatie gerealiseerd. Wanneer u een padelbaan voor binnen wilt laten bouwen, kunt u deze inzetten voor competitie op prestatief niveau. U kunt voor binnen een padelbaan aanschaffen met de volgende voorwaarden:

  • 3 jaar garantie op de constructie en 2 jaar op de vloer-onderdelen
  • Levertijd 8 – 10 weken mits niet voorradig
  • Eigen montage en service ploeg
  • Onderhoudscontract mogelijk
  • Na productlevenscyclus is het product te recyclen
  • Alle staaldelen zijn thermisch verzinkt
  • Aansluiten in meterkast is exclusief

Een padelbaan voor binnen kunt u in de basis in twee varianten aanschaffen. Eén waarbij de korte zijde is voorzien van tussenstaanders om de glaswand te ondersteunen (Type plus) en de andere heeft geen staanders tussen de glaswanden en worden de glasplaten onderling verbonden voor een stevig geheel. Deze noemen wij de panoramapadelbaan.

Kies ervoor om een padelbaan bij ons aan te schaffen

Het proces van een binnen-padelbaan aanschaffen en laten bouwen begint bij het begrijpen van uw wensen en budget. We staan we bekend om onze transparante aanpak als het gaat om de kosten van een padelbaan. Als u een padelbaan voor binnen wilt laten bouwen voor bijvoorbeeld uw vereniging of sportfaciliteit, neem dan contact met ons op. Wij zijn uw betrouwbare partner voor het aanschaffen en laten bouwen van padelbanen met alle benodigde spullen. Bekijk onze projecten en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Bekijk productkaart Padelcourt buiten

Wat zeggen anderen?

Wij hebben alle kennis en expertise van Duelpadel volledig kunnen benutten bij de totstandkoming van onze nieuwe padelbanen. Erg bedankt!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen