Padelbaan voor buiten aanschaffen

Wilt u een padelbaan voor buiten aanschaffen, zodat u in de frisse buitenlucht kunt sporten? Dan kunt u door DuelPadel in Almelo een padelbaan voor buiten laten bouwen. Onze experts staan voor u klaar om uw droompadelbaan te realiseren. Wij begrijpen hoe fijn het is om een goed padelspel te kunnen spelen en we begeleiden u bij het proces om een padelbaan voor buiten te laten bouwen.

Een padelbaan aanschaffen om buiten te sporten

Onze expertise in het plaatsen van padelbanen met alle benodigde spullen is ongeëvenaard. We bieden verschillende mogelijkheden voor padelbanen aan om aan al uw wensen te voldoen. Of u nu een standaard padelbaan voor buiten wilt aanschaffen of een op maat gemaakte baan wilt creëren, wij zorgen ervoor dat uw project een succes wordt. Wanneer u een padelbaan door ons wilt laten bouwen, zorgen we ervoor dat de basis van uw padelbaan solide is. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van veel speelplezier.

Een stevige fundatie

Padel wordt gespeeld in een kooi van 20×10 meter welke is omringd met glas en gaaswerk in een stalen frame, welke gebruikt worden in het spel. Om een padelbaan voor buiten te laten bouwen, is er een stevige fundatie nodig om de kooi op te kunnen verankeren. Veelal wordt deze middels een ringfundering op de gewenste locatie gerealiseerd. U kunt een padelbaan voor buiten aanschaffen voor een competitie op prestatief niveau. Bij het aanschaffen van een padelbaan voor buiten bieden we de volgende opties:

  • 3 jaar garantie op de constructie en 2 jaar op de vloer-onderdelen
  • Levertijd 8 – 10 weken mits niet voorradig
  • Eigen montage en service ploeg
  • Onderhoudscontract mogelijk
  • Na productlevenscyclus is het product te recyclen
  • Alle staaldelen zijn thermisch verzinkt
  • Aansluiten in meterkast is exclusief

De kooien kunt u in de basis in twee verschillende varianten aanschaffen. Eén waarbij de korte zijde is voorzien van tussenstaanders om de glaswand te ondersteunen (Type plus) en de andere heeft geen staanders tussen de glaswanden en worden de glasplaten onderling verbonden voor een stevig geheel. Deze noemen wij de panorama kooi. Standaard worden de kooien aangeboden met kunstgras in diverse kleuren, zoals blauw, groen of terracotta. De kooien worden aangelegd met hoogwaardige verlichting op de hoeken van het court, waardoor in de avond spelen geen belemmering meer is.

Laat een padelbaan door ons bouwen

Wat betreft de kosten om een padelbaan voor buiten te laten bouwen, bieden we transparante en concurrerende prijzen. We begrijpen dat dit een belangrijk aspect is van uw project, en we streven ernaar om u de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Als u een padelbaan voor buiten wilt aanschaffen en laten bouwen, neem dan direct contact met ons op. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen, waarin u al uw wensen kunt laten weten.

Bekijk productkaart Padelcourt binnen

Wat zeggen anderen?

Wij hebben alle kennis en expertise van Duelpadel volledig kunnen benutten bij de totstandkoming van onze nieuwe padelbanen. Erg bedankt!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen