De aanleg van een padelbaan met kunstgras

Volledige plaatsing
Binnen- en buitenbanen
One-stop-shop

Wilt u de aanleg van uw padelbaan compleet maken door een aanleg met kunstgras? Dan schakelt u DuelPadel uit Almelo in om een padelbaan met kunstgras te laten bouwen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van padelbanen. We hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van de ondergrond, staalconstructies, glas en kunstgras. De aanleg van uw padelbaan wordt door onze experts verzorgd en aangevuld met kunstgras van de hoogste kwaliteit.

Wilt u een padelbaan laten aanleggen?

Bel naar +31(0)650616108

Voor een complete padelbaan kiest u een aanleg met kunstgras

U speelt altijd op een veilige ondergrond wanneer u kiest voor de aanleg van uw padelbaan met kunstgras. Een ondergrond van kunstgras is de perfecte optie voor wie thuis een padelbaan wilt laten aanleggen. Wanneer u een padelbaan met kunstgras laat bouwen, voegt het gras een natuurlijke uitstraling toe die uw tuin complimenteert. Wilt u binnen een padelbaan laten aanleggen? Ook dan kan kunstgras bijdragen aan een sportieve uitstraling van uw court. Kies ervoor om ons team uw baan te bouwen en aan te laten leggen, dan rekent u altijd op een complete plaatsing. Het enige wat u hoeft te doen, is ons vertellen over uw wensen.

Laat u adviseren door een van onze experts

Wilt u een padelbaan met benodigde spullen kopen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laat uw padelbaan met kunstgras door ons bouwen. Kies voor de aanleg van uw eigen padelbaan met kunstgras van de hoogste kwaliteit. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31(0)650616108. Onze experts adviseren u graag over de aanleg van uw padelbaan.

Sport is verankerd in de nederlandse samenleving. Dit zie je terug in onze brede klantengroep. Sinds 2001 zijn wij actief voor gemeentes, sportverenigingen en particulieren.

Erwin Schorn DuelPadel
—Erwin Schorn
directeur Duel Padel
LinkedIn
Contact


Contact opnemen met DuelPadel


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van sleutel.  DuelPadel

  Wat zeggen anderen?

  Wij hebben alle kennis en expertise van Duelpadel volledig kunnen benutten bij de totstandkoming van onze nieuwe padelbanen. Erg bedankt!

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Offerte aanvragen