De aanleg van uw padelbaan met ondergrond

Volledige plaatsing
Binnen- en buitenbanen
One-stop-shop

Wij verzorgen elke padelbaan en regelen de aanleg met een ondergrond naar wens. U rekent bij ons altijd op een volledige verzorging van uw baan. Padel is een populaire sport die binnen Nederland razendsnel groeit. Probeer deze sport uit met een baan van DuelPadel uit Almelo bij u thuis, uw vereniging of laat er één aanleggen in uw gemeente. De aanleg van uw padelbaan wordt met ondergrond verzorgd. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over een onveilige spelomgeving.  

Wilt u een padelbaan laten aanleggen?

Bel naar +31(0)650616108

Kies voor een professionele padelbaan en een aanleg met ondergrond

U wilt natuurlijk op een veilige ondergrond kunnen sporten. Vertrouw daarom op de hoogwaardige kwaliteit van onze materialen. Kies bijvoorbeeld voor een ondergrond met kunstgras voor de aanleg voor de aanleg van uw padelbaan. U speelt dan altijd op een zachte ondergrond met een natuurlijke uitstraling. Dit is een perfecte optie voor particulieren die een baan in hun tuin willen plaatsen. De uitstaling van uw padelbaan botst dan niet met de stijl van uw tuin. Zo ontspant u heerlijk buiten op uw padelbaan Uw wensen staan bij ons altijd centraal.

Neem contact met ons op voor een passende baan

Wilt u de aanleg van uw padelbaan met een passende ondergrond laten verzorgen? Kies er dan voor om een de aanleg van uw padelbaan uit handen te geven. Kies voor uw favoriete padelbaan en wij verzorgen de aanleg met de gewenste ondergrond. Bovendien zorgen wij voor de aanleg van een padelbaan met alle benodigde spullen. Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Bel +31(0)650616108 om met uw nieuwe project te beginnen.

Sport is verankerd in de nederlandse samenleving. Dit zie je terug in onze brede klantengroep. Sinds 2001 zijn wij actief voor gemeentes, sportverenigingen en particulieren.

Erwin Schorn DuelPadel
—Erwin Schorn
directeur Duel Padel
LinkedIn
Contact


Contact opnemen met DuelPadel


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van huis.  DuelPadel

  Wat zeggen anderen?

  Wij hebben alle kennis en expertise van Duelpadel volledig kunnen benutten bij de totstandkoming van onze nieuwe padelbanen. Erg bedankt!

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Offerte aanvragen