Padelbaan aanleggen

Volledige plaatsing
Binnen- en buitenbanen
One-stop-shop

Laat door DuelPadel uit Almelo uw complete padelbaan, met een volledige plaatsing, aanleggen. Het enige wat u moet doen om een volledige padelbaan te laten bouwen, is uw wensen doorgeven aan ons professionele team. Profiteer bij ons van de hoogste kwaliteit van een volledige padelbaan en laat de totale plaatsing aan ons over, als een one stop shopping concept betaamt

Wilt u een padelbaan laten aanleggen?

Bel naar +31(0)650616108

Laat een professionele en complete padelbaan aanleggen voor uw vereniging

Wilt u graag de totale plaatsing van een volledige padelbaan laten regelen bij uw tennisvereniging? Bij ons kunt u een volledige padelbaan laten bouwen. Vertrouw op onze expertise voor het plaatsen van uw professionele padelbaan inclusief alle sportmaterialen. Padel wordt steeds populairder en is een prachtige aanvulling als opties voor uw vereniging. Vertel ons meer over uw wensen en de beoogde toepassing en daarbij behorende afmetingen om een volledige padelbaan te laten bouwen. Bepaal zelf de ondergrond van uw padelbaan en laat de totale plaatsing aan ons team over. Zo wordt de volledige bouw voor u een ontspannen traject met als resultaat uw wensen verwerkt in het project. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden bij het aanleggen van een complete padelbaan bij uw vereniging.

Regel de volledige plaatsing van een particuliere padelbaan

Wilt u een totale padelbaan laten ontwerpen en bouwen, inclusief een plaatsing bij u thuis? Maak dan gebruik van onze optie ook voor particulieren. Bepaal eerst wat voor complete padelbaan u door ons wilt laten aanleggen. Kies bijvoorbeeld voor een panorama-padelbaan waarbij de toeschouwers de gehele baan kunnen overzien. U kunt ook kiezen voor de volledige plaatsing van een standaard padelbaan. Laat het bouwen en de totale plaatsing over aan ons team en laat hen het mooiste kunstgras aanleggen voor een complete en natuurlijke uitstraling en in de door u gewenste kleur en kwaliteit.

Neem contact op voor een totale plaatsing van uw eigen padelbaan

Wilt u een eigen, complete padelbaan laten aanleggen door de experts van DuelPadel? Neem dan vandaag nog contact met ons op de mogelijkheden te bespreken om een padelbaan te laten bouwen. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31(0)650616108. Vraag ook een vrijblijvende offerte aan voor meer inzicht in de opties en het verwachtte kostenplaatje.

Sport is verankerd in de nederlandse samenleving. Dit zie je terug in onze brede klantengroep. Sinds 2001 zijn wij actief voor gemeentes, sportverenigingen en particulieren.

Erwin Schorn DuelPadel
—Erwin Schorn
directeur Duel Padel
LinkedIn
Contact

Contact opnemen met DuelPadel


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van ster.

  DuelPadel

  Wat zeggen anderen?

  Wij hebben alle kennis en expertise van Duelpadel volledig kunnen benutten bij de totstandkoming van onze nieuwe padelbanen. Erg bedankt!

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Offerte aanvragen