Indoor padelbaan aanleggen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het realiseren van hoogwaardige indoor padelbanen? Zoek niet verder! DuelPadel staat bekend als dé specialist op het gebied van indoor padelbaanbouw, en wij zijn hier om uw visie te transformeren in een state-of-the-art padelervaring.

Waarom kiezen voor DuelPadel?

Ervaring en Expertise: Met jarenlange ervaring hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwerp en de bouw van indoor padelbanen. Ons team van experts beschikt over de kennis en vaardigheden om aan al uw eisen te voldoen en een padelbaan te creëren die aan de hoogste normen voldoet.

Kwaliteit en Duurzaamheid: Bij DuelPadel streven we naar niets minder dan uitmuntendheid. Onze indoor padelbanen worden gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zijn duurzaam, waardoor u langdurig kunt genieten van uw investering.

Standaard Eisen en Afmetingen

Afmetingen: Onze indoor padelbanen worden ontworpen volgens de standaardafmetingen van 20×10 meter, omgeven door glas en gaaswerk in een stevig stalen frame. Deze afmetingen zorgen voor een optimale speelervaring en voldoen aan de internationale normen voor padelbanen.

Fundering: Voor indoor padelbanen is een solide fundering van cruciaal belang. Bij DuelPadel zorgen wij voor een stabiele ringfundering, zodat uw padelbaan stevig verankerd is en optimale prestaties levert.

  • 3 jaar garantie op de constructie en 2 jaar op de vloer-onderdelen
  • Levertijd 8 – 10 weken mits niet voorradig
  • Eigen montage en service ploeg
  • Onderhoudscontract mogelijk
  • Na productlevenscyclus is het product te recyclen
  • Alle staaldelen zijn thermisch verzinkt
  • Aansluiten in meterkast is exclusief

Een padelbaan voor binnen kunt u in de basis in twee varianten aanschaffen. Eén waarbij de korte zijde is voorzien van tussenstaanders om de glaswand te ondersteunen en de andere heeft geen staanders tussen de glaswanden en worden de glasplaten onderling verbonden voor een stevig geheel. Deze noemen wij de panoramapadelbaan.

Waarom Indoor Padel?

Veelzijdigheid: Indoor padelbanen bieden het hele jaar door speelplezier, ongeacht de weersomstandigheden. Of het nu voor uw sportclub, recreatiecentrum of commerciële ruimte is, een indoor padelbaan is een waardevolle aanvulling op elke faciliteit.

Competitieve Prestaties: Onze indoor padelbanen zijn geschikt voor competitief niveau, waardoor u de mogelijkheid heeft om wedstrijden op het hoogste niveau te organiseren en de padelsport naar een hoger niveau te tillen.

DuelPadel, Uw Betrouwbare Partner

Bij DuelPadel begrijpen we dat het bouwen van een indoor padelbaan een investering is. Daarom bieden wij transparantie, deskundig advies en een zorgvuldige planning om ervoor te zorgen dat uw project soepel verloopt. Bekijk onze succesvolle projecten en ontdek waarom DuelPadel de voorkeurskeuze is voor indoor padelbaanbouw.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droom van een indoor padelbaan werkelijkheid maken! DuelPadel, waar kwaliteit en expertise samenkomen voor een ongeëvenaarde padelervaring.

Bekijk productkaart Padelcourt buiten

Wat zeggen anderen?

Wij hebben alle kennis en expertise van Duelpadel volledig kunnen benutten bij de totstandkoming van onze nieuwe padelbanen. Erg bedankt!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen