Outdoor padelbaan aanleggen

Wilt u een outdoor padelbaan laten aanleggen?
Welkom bij DuelPadel, waar we uw visie op outdoor padelbanen realiteit maken! Als toonaangevende specialist op het gebied van outdoor padelbaanbouw bieden wij een ongeëvenaarde expertise en toewijding aan de realisatie van hoogwaardige en duurzame padelbanen in de buitenlucht.

Waarom Kiezen voor DuelPadel?

Deskundigheid: Met een rijke geschiedenis en bewezen track record in de bouw van outdoor padelbanen, zijn wij trots op onze expertise. Ons gespecialiseerde team staat klaar om uw ideeën om te zetten in prachtige en functionele padelbanen, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Kwaliteit en Duurzaamheid: Bij DuelPadel leggen we de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid. Onze outdoor padelbanen worden gebouwd met hoogwaardige materialen en volgens de strengste normen, zodat ze bestand zijn tegen de elementen en langdurig speelplezier bieden.

Standaard Eisen en Afmetingen

Afmetingen: Onze outdoor padelbanen voldoen aan de standaardafmetingen van 20×10 meter, omringd door een stevig stalen frame met glas en gaaswerk. Deze afmetingen zorgen voor een optimale speelervaring en voldoen aan de internationale normen voor padelbanen.

Fundering: Een solide fundering is van essentieel belang voor outdoor padelbanen, en bij DuelPadel zorgen wij voor een duurzame ringfundering. Hierdoor blijft uw padelbaan stabiel en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

  • 3 jaar garantie op de constructie en 2 jaar op de vloer-onderdelen
  • Levertijd 8 – 10 weken mits niet voorradig
  • Eigen montage en service ploeg
  • Onderhoudscontract mogelijk
  • Na productlevenscyclus is het product te recyclen
  • Alle staaldelen zijn thermisch verzinkt
  • Aansluiten in meterkast is exclusief

De kooien kunt u in de basis in twee verschillende varianten aanschaffen. Eén waarbij de korte zijde is voorzien van tussenstaanders om de glaswand te ondersteunen en de andere heeft geen staanders tussen de glaswanden en worden de glasplaten onderling verbonden voor een stevig geheel. Deze noemen wij de panorama kooi.

Waarom Outdoor Padel?

Natuurlijke Omgeving: Spelen in de buitenlucht voegt een extra dimensie toe aan de padelervaring. Geniet van het spel omringd door de frisse lucht en natuurlijke omgeving, waardoor padel nog aantrekkelijker wordt voor spelers van alle niveaus.

Toegankelijkheid: Outdoor padelbanen bieden een laagdrempelige en toegankelijke manier om van de sport te genieten. Ideaal voor sportclubs, recreatiecentra en gemeenschappen die een aantrekkelijke buitensportfaciliteit willen aanbieden.

DuelPadel, Uw outdoor padelbaan specialist

Bij DuelPadel begrijpen we dat elke buitenpadelbaan uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen, waarbij we rekening houden met uw wensen en budget. Bekijk onze succesvolle projecten en ontdek waarom DuelPadel de voorkeurskeuze is voor outdoor padelbaanbouw.

Neem contact met ons op en laat ons samen uw buitenpadelbaanproject vormgeven. DuelPadel, waar expertise en passie samenkomen voor een onvergetelijke outdoor padelervaring!

Bekijk productkaart Padelcourt binnen

Wat zeggen anderen?

Wij hebben alle kennis en expertise van Duelpadel volledig kunnen benutten bij de totstandkoming van onze nieuwe padelbanen. Erg bedankt!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen