Uw padelbaan heeft diverse mogelijkheden

Volledige plaatsing
Binnen- en buitenbanen
One-stop-shop

Een padelbaan heeft verschillende mogelijkheden. U kiest bij DuelPadel uit diverse soorten padelbanen. Zo kunt u de baan bijvoorbeeld binnen of buiten positioneren. Daarnaast beslist u ook waar u het glas wilt laten installeren. Wilt u het glas tussen pilaren laten plaatsen of juist niet? De keuze is helemaal aan u. Vertel ons meer over uw wensen, dan zorgen wij dat deze uitkomen.  

Wilt u een padelbaan laten aanleggen?

Bel naar +31(0)650616108

Uw padelbaan stelt u zelf samen dankzij de verschillende mogelijkheden

Uw padelbaan kunt u samenstellen aan de hand van de diverse mogelijkheden die wij aanbieden. Er bestaan verschillende soorten padelbanen waar u uit kunt kiezen. Wilt u de toeschouwer graag meenemen in het spel? Kies dan voor een panoramabaan. Bij deze baan wordt het glas niet onderbroken door pilaren en heeft de toeschouwer beter zicht op de baan. Wel heeft de baan altijd dezelfde afmetingen. U mag bij DuelPadel altijd rekenen op aandacht voor uw persoonlijke wensen wanneer u bij ons een padelbaan met alle benodigde spullen wilt kopen.

Neem contact met ons op voor uw eigen baan

Bekijk alvast onze projecten om de verschillende mogelijkheden van een padelbaan te zien en om inspiratie op te doen. Wilt u meer weten over een padelbaan en zijn verschillende mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer inzicht in de diverse opties. Heeft u vragen over onze producten? Neem eenvoudig contact met ons in Almelo op door te bellen naar +31(0)650616108.

Sport is verankerd in de nederlandse samenleving. Dit zie je terug in onze brede klantengroep. Sinds 2001 zijn wij actief voor gemeentes, sportverenigingen en particulieren.

Erwin Schorn DuelPadel
—Erwin Schorn
directeur Duel Padel
LinkedIn
Contact


Contact opnemen met DuelPadel


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van huis.  DuelPadel

  Wat zeggen anderen?

  Wij hebben alle kennis en expertise van Duelpadel volledig kunnen benutten bij de totstandkoming van onze nieuwe padelbanen. Erg bedankt!

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Offerte aanvragen