Padelbaan voor particulieren

Volledige plaatsing
Binnen- en buitenbanen
One-stop-shop

Bent u op zoek naar een padelbaan voor particulieren om bij u thuis te laten plaatsen? Kies dan voor DuelPadel uit Almelo. Wij stellen uw persoonlijke wensen centraal en zorgen ervoor dat u een eindproduct ontvangt wat voldoet aan al uw eisen. Padel is een sport steeds populairder wordt. Met een eigen baan kunt u deze sport beoefenen wanneer u maar wilt.

Wilt u een padelbaan laten aanleggen?

Bel naar +31(0)650616108

De diverse mogelijkheden van een padelbaan voor particulieren

U maakt bij ons een keuze uit diverse soorten padelbanen. Een populaire padelbaan voor particulieren, is de individuele baan. Op deze kleinere baan speelt u een enkelspel. U kunt deze baan gemakkelijk in laten passen dankzij de praktische afmetingen. Dankzij onze padelbaan voor particulieren hoeft u niet naar een sport- of tennisvereniging te gaan om uw favoriete sport te spelen. U speelt voortaan eenvoudig op de padelbaan bij u thuis. Kies voor een standaard baan of laat uw toeschouwers meegenieten dankzij een panorama van glas. Verder kunt u bij ons ook kiezen voor een binnenbaan. Zo kunt u altijd padel spelen, ongeacht de weersomstandigheden.

Ga aan de slag met uw eigen court en neem contact met ons op

Wilt u nu ook padel spelen en uw eigen padelbaan met alle spulen kopen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om in gesprek te gaan over uw wensen. U kunt ons telefonisch bereiken via +31(0)650616108. Laten we samen aan de slag gaan met uw eigen padelbaan voor particulieren!

Sport is verankerd in de nederlandse samenleving. Dit zie je terug in onze brede klantengroep. Sinds 2001 zijn wij actief voor gemeentes, sportverenigingen en particulieren.

Erwin Schorn DuelPadel
—Erwin Schorn
directeur Duel Padel
LinkedIn
Contact


Contact opnemen met DuelPadel


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van boom.  DuelPadel

  Wat zeggen anderen?

  Wij hebben alle kennis en expertise van Duelpadel volledig kunnen benutten bij de totstandkoming van onze nieuwe padelbanen. Erg bedankt!

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Offerte aanvragen