Padelbaan voor tennisverenigingen in Almelo

Volledige plaatsing
Binnen- en buitenbanen
One-stop-shop

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die een padelbaan voor tennisverenigingen in Almelo u biedt? Laat u dan adviseren door DuelPadel over een passende optie voor uw vereniging. Padel is een nieuwe sport die razendsnel groeit in populariteit. Ook voor tennisverenigingen kan het laten plaatsen van een padelbaan daarom een echte aanwinst zijn. Maak uw leden blij en laat hen deze dynamische, snelle en vooral leuke sport uitproberen op een professionele baan.

Wilt u een padelbaan laten aanleggen?

Bel naar +31(0)650616108

Een padelbaan is dé aanvulling voor tennisverenigingen

Vertrouw op de jarenlange ervaring van DuelPadel met het aanleggen van verscheidene sportcomplexen. U vindt bij ons gegarandeerd een padelbaan die past bij uw wensen. De opties die wij aanbieden zijn net zo divers en dynamisch als de sport zelf. Laat bijvoorbeeld iedereen van een gemeentelijke padelbaan genieten, die voor iedereen toegankelijk is. U kunt bij ons ook alle spullen bestellen voor de padelbaan. Ervaar het gemak van onze one-stop-shop waarin u alles vindt wat u nodig heeft voor het aanleggen van uw padelbaan. Laat de leden van uw vereniging kennismaken met deze nieuwe en verrassende sport

Vraag een vrijblijvende offerte aan en verken de mogelijkheden

Wilt u een padelbaan laten aanleggen voor een van de tennisverenigingen? Schakel ons dan in voor het plaatsen van uw padelbaan. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer inzicht in de mogelijkheden. Aarzel niet om uw wensen met ons te bespreken en bel naar +31(0)650616108 of stuur een e-mail naar e.schorn@duelpadel.nl. U kunt ook een kijkje nemen bij onze afgeronde projecten ter inspiratie.

Sport is verankerd in de nederlandse samenleving. Dit zie je terug in onze brede klantengroep. Sinds 2001 zijn wij actief voor gemeentes, sportverenigingen en particulieren.

Erwin Schorn DuelPadel
—Erwin Schorn
directeur Duel Padel
LinkedIn
Contact


Contact opnemen met DuelPadel


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van boom.  DuelPadel

  Wat zeggen anderen?

  Wij hebben alle kennis en expertise van Duelpadel volledig kunnen benutten bij de totstandkoming van onze nieuwe padelbanen. Erg bedankt!

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Offerte aanvragen