Padelbaan voor bij u thuis in regio Almelo

Volledige plaatsing
Binnen- en buitenbanen
One-stop-shop

Zou u graag een padelbaan bij u thuis willen laten plaatsen in de omgeving van Almelo? DuelPadel legt de mooiste banen aan, geheel naar uw wensen. Geef uw eisen aan ons door, dan maken we samen met u een plan. Padel is een nieuwe sport, maar is nu al razend populair. Bent u ook fan van deze snelle en dynamische sport? Beoefen deze dan ook gemakkelijk thuis, dankzij een padelbaan voor uw woning in Almelo.

Wilt u een padelbaan laten aanleggen?

Bel naar +31(0)650616108

Een padelbaan voor bij u thuis laten plaatsen

Bij ons kunt u de mooiste padelbanen bestellen inclusief alle spullen. Maak een keuze uit de diverse mogelijkheden en laat ons de baan plaatsen die bij uw huis en wensen past. Kies bijvoorbeeld voor een buitenbaan of profiteer van een binnenbaan. Hiermee kunt u altijd sporten, ongeacht de weeromstandigheden. Daarnaast leggen wij ook padelbanen aan voor tennisverenigingen die hun leden kennis willen laten maken met deze unieke sport. Ook voor een professionele, gemeentelijke padelbaan in Almelo kunt u bij ons terecht. Vertrouw op de professionals uit ons team. Zij hebben een uitgebreide kennis van de belangrijkste componenten van de baan: glas en kunstgras.

Laat een baan bij u thuis plaatsen

Wilt u ook graag sporten op een padelbaan bij u thuis? Neem dan direct contact met ons op! Bel naar +31(0)650616108 om de opties voor privégebruik te bespreken. Wij helpen u graag met de aanleg van een prachtige padelbaan aan huis. Lees ook onze referenties en ontdek wat wij voor onze klanten kunnen betekenen.

Sport is verankerd in de nederlandse samenleving. Dit zie je terug in onze brede klantengroep. Sinds 2001 zijn wij actief voor gemeentes, sportverenigingen en particulieren.

Erwin Schorn DuelPadel
—Erwin Schorn
directeur Duel Padel
LinkedIn
Contact


Contact opnemen met DuelPadel


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van ster.  DuelPadel

  Wat zeggen anderen?

  Wij hebben alle kennis en expertise van Duelpadel volledig kunnen benutten bij de totstandkoming van onze nieuwe padelbanen. Erg bedankt!

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Offerte aanvragen