Panoramapadelbaan aanschaffen

Volledige plaatsing
Binnen- en buitenbanen
One-stop-shop

Wilt u een panoramapadelbaan aanschaffen? Dan schakelt u DuelPadel in Almelo in om een panoramapadelbaan te laten bouwen. Padel is een opkomende sport die met de dag populairder wordt in Nederland. Ontdek deze dynamische sport met onze hoogwaardige banen. Ons professionele team legt met veel zorg uw padelbaan of court aan met een panorama van een groot glazen paneel.

Wilt u een padelbaan laten aanleggen?

Bel naar +31(0)650616108

Kies voor een panoramapadelbaan en laat uw toeschouwers meegenieten

Vertrouw op ons voor het volledig aanleggen van uw court met de voordelen van een panorama. Wanneer u een panoramapadelbaan wilt aanschaffen en laten bouwen, wordt het glas niet opgesplitst met pilaren. Dit panorama zorgt ervoor dat de toeschouwers van uw padelspel een beter zicht hebben op de court. Laat ons ook de ondergrond van uw baan verzorgen zodat u een veilig speelveld ter beschikking heeft. Uw wensen staan bij ons centraal. Wij denken graag mee over de mogelijkheden voor het aanschaffen en bouwen van uw panoramapadelbaan. Heeft u een padelbaan met alle padelspullen nodig? Dan kunt u hiervoor ook bij ons terecht. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft voor een volledig padelspel.

Vraag een offerte aan voor uw court met een panorama

Wilt u weten wat het aanschaffen en laten bouwen van een panoramapadelbaan kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan met een overzicht van de kosten. Heeft u behoefte aan meer informatie om een padelbaan te kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31(0)650616108. We staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. 

Sport is verankerd in de nederlandse samenleving. Dit zie je terug in onze brede klantengroep. Sinds 2001 zijn wij actief voor gemeentes, sportverenigingen en particulieren.

Erwin Schorn DuelPadel
—Erwin Schorn
directeur Duel Padel
LinkedIn
Contact


Contact opnemen met DuelPadel


  Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vliegtuig.  DuelPadel

  Wat zeggen anderen?

  Wij hebben alle kennis en expertise van Duelpadel volledig kunnen benutten bij de totstandkoming van onze nieuwe padelbanen. Erg bedankt!

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Offerte aanvragen