Soorten padelbanen

Volledige plaatsing
Indoor- en outdoorbanen
Afspraak = Afspraak

Er bestaan verschillende soorten padelbanen. Maak hieruit uw keuze en laat uw nieuwe padelbaan aanleggen door het professionele team van DuelPadel uit Almelo. Kies voor een standaard padelbaan waarop u dubbelspel speelt, of laat ons een individuele baan voor enkelspel verzorgen. Verder kunt u kiezen voor een panorama- of standaardbaan en bepaalt u of u de baan binnen of buiten wilt plaatsen. Uw wensen staan centraal in de keuze tussen de diverse soorten padelbanen. Wij zijn dé specialist om verschillende soorten padelbanen te bouwen in de buurt van Eindhoven.

Wilt u een padelbaan laten aanleggen?

Bel naar +31(0)650616108

Maak uw keuze uit onze diverse soorten padelbanen

Wij kunnen diverse soorten padelbanen op maat voor u bouwen. Het grootste verschil tussen de verscheidene soorten padelbanen, zijn de bijbehorende afmetingen. Als u een padelbaan voor bij u thuis wilt laten bouwen, kan het handig zijn om te kiezen voor een kleinere, individuele baan. Bij ons bepaalt u niet alleen het formaat van uw baan, maar heeft u ook de keuze uit diverse soorten verlichting voor uw baan. Speel dankzij een goed verlichte baan ook ’s avonds nog een potje padel. Vooral in de winter kan deze optie een uitkomst bieden. De zon komt dan laat op en gaat ook weer vroeg onder. Met een baan van DuelPadel speelt u het hele jaar uw favoriete sport op uw eigen padelbaan .

Laat professionele padelbanen door ons bouwen

Schakel ons in voor de totale plaatsing van diverse soorten padelbanen. Kies uit verschillende soorten padelbanen en laat deze bouwen door onze experts. Neem contact met ons op om te overleggen over de beste opties voor uw wensen. U bereikt ons telefonisch via +31(0)650616108 om zo snel mogelijk te beginnen met uw nieuwe project. Neem eventueel een kijkje bij onze referenties en ontdek hoe anderen onze service ervaren.

Sport is verankerd in de nederlandse samenleving. Dit zie je terug in onze brede klantengroep. Sinds 2001 zijn wij actief voor gemeentes, sportverenigingen en particulieren.

Erwin Schorn DuelPadel
—Erwin Schorn
directeur Duel Padel
LinkedIn
Contact

Contact opnemen met DuelPadel


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van hart.

  DuelPadel

  Wat zeggen anderen?

  Wij hebben alle kennis en expertise van Duelpadel volledig kunnen benutten bij de totstandkoming van onze nieuwe padelbanen. Erg bedankt!

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Offerte aanvragen